diumenge, 23 de novembre del 2014

EL COBERT, PIZZES AL SOLSONÈS

Establiment: El Cobert
25280 Solsona, El Solsonès
Carretera Bassella, 16
Tfn 973 48 37 23
Preu orientatiu: 15€

Pizzeria El Cobert

Pizzes, pasta, brasa, amanides... Perfecte per anar en grup i/o amb nens. Ràpids, simpàtics, be de preu. L'entrada té esglaons però pel lateral hi ha rampa. Són un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Difícil
Espai:
Gran
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Còmode
Cadires
Bancs
Neteja_serveis:
Bona
Assecador_mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Extensa, 37_pizzes
Vins:
De la Terra
D'altres terres
IDIOMES
Català
Español




El Cobert té espais amples per a grups, altres més íntims, com la taula rodona al costat de la estufa de llenya, i una zona de bancs estil bar nord-americà preferida pels joves. Un gros forn de llenya i una graella important ocupen una cantonada del menjador, amb la qual cosa pots estar veient perfectament el que s'hi posa al foc.
Encara que el llistat de pizzes arriba a 37 diferents, sempre et deixen l'opció d'afegir o treure ingredients i fer-te la teva pizza. També tenen carns a la brasa, pasta i amanides. Nosaltres vam anar un dissabte a sopar (avisant una hora abans) i ens vam atendre amb molta celeritat i somriures.


Tothom va demanar pizza, 10 pels grans, i una més per compartir pels tres nens. A la nostra zona de la taula vam afegir una amanida molt complerta, amb ou dur i tot. Curiós que el vi de la casa era un DO Tarragona.
Una pizza per exemple era la Capri. Les pizzes aquí tenen la massa prima i tenen un mida considerable van carregades.
Altra opció es que pots demanar mitja pizza d'un tipus i l'altra mitja amb altres ingredients. Així que a taula arribaven pizzes de sobrassada i "Tex-Mex", carn picada picant, però picant de veritat.
De tonyina amb ceba i formatges diversos. Encara que la ceba no estava feta completament, no era forta i es menjava molt bé.
Hi altres van demanar pernil, i ja podeu veure que els ingredients no els hi posen amb por. El que has de afegir amb por és l'oli picant que tenen. Aquí sí que pica, vigileu!!!
Vam acabar amb algunes postres, sobre tot per a la canalla, algún cigaló pels grans i un parell de caixes per emportar-nos els trossos de pizza que ja no podem menjar. Vam omplir un parell de caixes que després, escalfades a la llar de foc, al voltant de les tres de la matinada van resultar-nos fins i tot més bones.

I el compte, amb tres nens que podem considerar com un gran, va sortir per uns 15€.
Un lloc recomanable a Solsona, sobre tot si vas amb canalla. La pizza amb els petits mai falla!!!

Per obrir boca us recomano uns còctels del Sputnik, fets amb sucs naturals. Jo vaig tastar el Manhatan i el Acid Jazz. Molt bons!!!!

6 comentaris:

  1. Lo del vi no et queixis.... No hi ha DO Solsonès, ni DO Berguedà.... clar que hi ja Bages que queda més a prop.... :) :) :)

    El restaurant no queda dins el meu 'target'... Ja el "nen" el tinc gran, però si passés per allà, cap problema en fer-hi un àpat.

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, que les pizzes no agraden només als nens. De tant en tant també van de gust!!!
      Es vam quedar amb les ganes de dinar a La Mare de la Font però quan vam trucar no quedava res... A la propera serà!!

      Salut!

      Elimina
  2. Doncs a mi m'estressa haver d'escollir una d'entre 37!!! pizzes diferents...Acabo demanant sempre o l'especial de la casa (si el lloc fa pensar que serà bona) o bé la quatre estacions.

    Lo de menjar pizza reescalfada a les tres de la matinada, és dels millors plaers que hi han, només superat pel pollastre rostit directament menjat del tupper que trobes a la nevera quan arribes a les sis del matí... ;-)

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. mmmm.... el pollastre fred del tupper de la nevera... .... Un plaer de Déus...!!.. :)

      Elimina
    2. hahahaha, jo que pensava que ja éreu massa grans per sortir fins la matinada.
      hahahahaha.

      Elimina