diumenge, 12 de gener del 2014

CAN PAU TORRENTS, DINAR AL PRIMER JARDÍ BOTÀNIC DE LA PENÍNSULA.

Establiment: Can Pau Torrents
08970 Sant Joan Despí, Barcelona
Carrer Creu d'En Muntaner, 5-7
Tfn 933731043
Preu orientatiu: 30€

Can Pau Torrents

Cuina catalana en una masia del segle XVI amb una capella neogòtica. Plats tradicionals amb productes de proximitat. Sempre és un plaer dinar a Can Pau Torrents, un restaurant amb 4 estrelles Pepa Pink.
LOCAL
Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Gratuït
Espai:
Gran
Aire cond. i Calefacció
Distribució:
Bona
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Rústic
Còmode
Cadires
Neteja Serveis:
Bona
Assecador de mans:
Aire i Tovalloles
Canviador:
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Correcte
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Curta
Vins:
Vins de la Terra
Vins d'altres terres
IDIOMES
Català
Espanyol
Anglès

A Sant Joan Despí es troba una masia que pertanyia a la Família Salvador. En Jaume Salvador i Pedrol va crear el primer Jardí Botànic de l'estat i el Gabinet d'Història Natural del Principat en l'any 1723.

Ara és un edifici restaurat en un entorn preciós on pots anar a fer un dinar o sopar amb amics, d'empresa, celebracions familiars... qualsevol ocasió és bona per gaudir de bona cuina tradicional catalana. Disposa d'aparcament gratuït, accés per a discapacitats, cadiretes per nens i salons privats. A més a més hi ha un capella neogòtica al costat. (La foto és d'Anna Vallès - Espuny fotògraf)


La Montse i la Roser són les dues germanes que porten el restaurant i que fan que et sentis com a casa.

Ofereixen una encertada combinació de productes frescos i de temporada per fer una cuina tradicional adaptada als nostres dies, "una cuina de tota la vida" que es troba a faltar moltes vegades entre tanta cuina d'autor i de disseny.



Us faig un combinat dels plats dels dos darrers dinars que vam gaudir. D'entrants no pot faltar el pa de vidre amb tomàquet que pot acompanyar els rovellons (segons temporada), els cargols a la catalana, la deliciosa truita de botifarra negra amb mongetes del ganxet i l'escalivada amb sardina fumada.


Tot això amb un Somontano negre, el Idrias Abiego 2011, de color cirera, aromes on es detecta la fusta, i elegant en boca. Els vins DO Somontano estan entrant al mercat amb molt bona relació qualitat-preu i són una bona opció per gaudir d'un bon vi sense gastar gaire.
Com plats principals tenen una meravellosa lasanya de verdures i espàrrecs del marge o uns exquisits canelons de l'àvia. Aquests dos plats són força recomanables.















També cuinen unes mandonguilles amb carxofes que estan de mort, i que t'invitaran a sucar pa sense adonar-te.


I si vols carn, pots demanar els peus de porc amb el rosti de Can Pau de guarnició, per exemple.

O el xai, a la brasa també, que pots acompanyar de patata al caliu, o fregides, o amb mongetes del ganxet.

Per acabar vam demanar uns postres, que sempre pugen el compte una mica més... La tartaleta fina de poma amb gelat de vainilla no la recomano gens, són 7€, és massa àcida, li falta brillantor i és mini. La Pepa Pink fa 7 cm d'alçada...
En canvi, el assortit que ens vam preparar amb milfulles de cabell d'àngel, tartaleta de maduxetes silvestres, pastís de poma, trufes i bombons variats era un pecat que no es podia evitar.

Finalment, amb els cafès (repetint i tot) i les cerveses prèvies al dinar que vam prendre en aquella terrassa tan fantàstica va fer que el compte sumés uns 35€ per persona. Altres vegades hem dinat per 20€. Can Pau Torrens és un lloc que ens agrada visitar i està molt a prop de Barcelona, a Sant Joan Despí on pots visitar, per exemple, Can Negre.

Ja estàs tardant en anar a dinar a Can Pau Torrens!!!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada