dijous, 8 d’agost del 2013

THE ROCK & SOLE PLAICE, UN PERFECTE FISH & CHIPS EN EL SOHO.


Establiment: The Rock & Sole Plaice
WC2H 9AJ  London
47 Endell Street
Tfn +44 20 7836 3785
Preu orientatiu: £18


The Rock & Sole Plaice

Un fish & chips de visita obligada a Londres. Bons productes. Es mereix 4 estrelles Pepa Pink.


LOCAL





Accés:
Fàcil
Aparcament:
No
Espai:
Mitjà
Aire cond i Calefacció
Distribució:
Bona
Il·luminació:
Bona
Mobiliari:
Clàssic
Còmode
Cadires i bancs
Neteja Serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Per aire, automàtic
Canviador:
No
Extres:
No
No
PERSONAL


CARTA


Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Curta
Vins:
No disponible
IDIOMES





Anglès






Aquest estiu hem passat uns dies a Londres i un dels llocs en el que hem dinat ha estat The Rock & Sole Plaice, molt a prop del mercat de Covent Garden, una plaça plena de  terrasses i amb espectacles en viu en el Soho.

El local té un menjador petit interior i un de més gran a la planta soterrània, on són els lavabos molts nets i nous ja que el local està en ampliació i han aprofitat per reformar-los. També i ha una terrassa amb unes 8 taules que a partir de les 12 ja comencen a omplir-se. The Rock és un clàssic que porta obert des de 1871 i el seu plat principal és el Fish and Chips. Pots escollir entre 6 peixos diferents però els més habituals son el bacallà (cod) i el lluç (haddock).


L'arrebossat és boníssim, no tens aquesta sensació de menjar farina, menges peix arrebossat, assaborint el peix i no l’oli o la farina com altres fish amb chips que he menjat. Si ets més de carn també tenen hamburgueses i pollastre fregit. Les patates fregides (chips) són mida gegant i en quantitat generosa als plats i venen acompanyades d’una salsa tàrtar que és deliciosa. Nosaltres anàvem quatre persones, un va demanar el plat gran (larg.) i la resta els de mida normal (reg.), però com que som golosos, vam demanar dos postres i cadascú va pujar £5, amb lo que el compte total va ser d'unes £83, uns 96€, amb cervesa, aigua amb gas, Coke i aigua de l’aixeta (tap water) que és gratis. Si demanes still water és en ampolla i l’hauràs de pagar, vigila!!!


Els postres eren calents, una mena de pa de pessic molt tou i suau. El Jam Sponge portava una melmelada de fruits vermells i nata. L’altre es diu Spotted Dick i va farcit de panses. L’áutèntic va sobre un llit de natilles però ens van dir que no en tenien en aquell moment i van oferir l’opció de la nata com acompanyament. Els dos postres estaven esponjosos i deliciosos. 
Si no voleu dinar allà, o no queden taules, també teniu l’opció de emportar-vos el menjar i surt més barat, però si visiteu el Soho,  heu de passar per allà i tastar el fish & chips més famós del mon!!.
Ah! i si t’agrada la moda dels anys 40 i 50 , al costat i ha un parell de botigues que t’agradaran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada