diumenge, 6 d’agost del 2017

CASA PEPE, PAELLA I PIZZA AL PASSEIG MARÍTIM

Establiment: Casa Pepe
43880 Coma-Ruga
Carrer de Ribera, 1
Tfn 977 683 674
Preu orientatiu: 35€

Grupo Casa Pepe
3,0 - Correcte, amb molt bona atenció






Cuina mediterrània al passeig de la platja. Arrossos, peixos de llotja i gelats naturals. També pizzes al local del costat. Molt bona atenció, preus pujadets pot ser per la la ubicació. Un 3 estrelles Pepa Pink.

LOCAL
Accés:
Accesible
Aparcament:
Zona vianants
Espai:
Gran (50 p)
Terrassa
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Natural
Mobiliari:
Cadires
Trona bebè
Neteja serveis:
Bona
Assecador de mans:
Paper
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL
CARTA
Vestuari:
Uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Amb fotos
Clàssica

Vins i caves:
De la Terra
D'altres terres
Altres:

IDIOMES
Català
Castellà
Anglès


Comarruga és una petita població costanera amb un llarg passeig marítim ple d'opcions per menjar i beure. Nosaltres vam anar al Casa Pepe, de cuina marinera, encara que també està el Modena, amb pizzes, pastes i gelats naturals.
El local és ample, fins i tot a la terrassa. Blancs i blaus pel local de cuina marinera i estovalles a quadres blancs i vermells per la zona italiana; cadires còmodes, atenció molt atenta i una carta amb arrosos, peixos, tapes mediterrànies i suggeriments del dia. La carta està feta amb fotos, així el client (principalment turístic) té clar què està demanant. La ubicació en el passeig Marítim fa que aquest restaurant tingui els preus una mica pujats.

Vam anar un grup d'amics per fer un arrosset. Vam reservar a la terrassa i dir que la situació entre taules és bastant ampla. Ens van oferir els suggeriments del dia i vam animar-nos amb unes sardinetes i un peix fregit (que eren seitons). Molt bons tots dos plats, bé caixetes.
També vam demanar un parell de plats de tallarines. Personalment crec que aquest plat està molt bo a la planxa amb all i julivert per sobra però aquí les van presentar amb una salsa. Per acabar els entrants vam repartir-nos un plat de calamarsets a l'andalusa molt bons i amb romesco i allioli. Ben fregits i gens oliosos.


Com plat principal un arròs "Casa Pepe", amb escamarlà, gamba, musclos, cloïsses... una paella marinera. Molt gustosa i correcta, hi havia quantitat suficient per repetir i tot.


Els postres van ser un èxit. A la foto es veu tarta Sara, culant de xocolata, mousse de llimona i gelat natural de mango. Juntament amb els peixets fregits, el millor del dinar.
Amb 4 cafès, dos copes de vi, un vermut, cerveses, un parell de refrescs i agua, va sortir a uns 35€ per cap.
El vaig trobar una mica pujat en alguns plats, un pic descompensat en la relació qualitat/preu però és el que té la primera línia de mar: el lloc es paga.

4 comentaris:

  1. Aquest no el posarem a la llista oi?.

    Penso que ja queda massa al nord..... :)

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt elegant dir que queda massa al nord. :-DD
      No el posarem, no. D'aquests ni hi ha per tota la costa.

      Salut!

      Elimina
  2. Help!! Jo estic passant uns dies ben a prop (Calafell) i m'aniria bé algún suggeriment a prop. Sinó, repetiré algún de Vilanova o Sitges, però era per si havia algun més a prop (i ja sé que a Cambrils hi ha una gran oferta...).

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uys doncs no... Però si vols baixar una mica en Altafulla (la mateixa distància que anar a Sitges) tens Lola Bistro (el que era el Lola Tapes de Tarragona) i Les Bruixes, amb una terrassa molt romàntica (que fa molt que no hi vaig però que el recordo com bona experiència).

      Salut!

      Elimina