diumenge, 18 d’agost del 2013

XIRINGUITO DUNA, LA PEPA PINK SE'N VA A LA DESCONEGUDA PLATJA DEL PRAT



Establiment: Xiringuito Duna
08820 Platja de El Prat de Llobregat, Barcelona
Platja del Prat
Tfn 633030027
Preu orientatiu: 20

Xiringuito Duna

Una bona guingueta de platja, amb fàcil aparcament i bona atenció. Menjar de qualitat, es mereix 4 estrelles Pepa Pink.


LOCAL





Accés:
Discapacitats
Aparcament:
Al davant
Espai:
Mitjà
Cap
Distribució:
Ampla
Il·luminació:
Natural
Mobiliari:
Clàssic platja
Cómode
Cadires
Neteja Serveis:
Bona
Poly Klyn
Canviador:
No
Extres:
No
PERSONAL


CARTA


Vestuari:
No uniforme
Amabilitat:
Eficàcia:
Presentació:
Clàssica
Curta
Vins:
De la Terra

IDIOMES





Català
Espanyol
Anglès
Francès
Portuguès


Al costat de Barcelona, just davant de l'aeroport està la desconeguda platja del Prat. Hi ha quatre guinguetes i vam plantar el parasol just davant del Xiringuito El Calamar, però gràcies a la seva peculiar gestió de reserves de taula vam decidir dinar al del costat i va ser tot un encert. Us explico, a les 12 vam fer una cerveseta i vam demanar per reservar taula per dinar, la resposta es que no admeten reserves però "tranquils, que no hi ha problemes que és dimecres" A les dues anem a dinar, i no hi ha taula, no saben quan hi haurà i a més a més veiem una taula reservada. Pregunto com que hi ha una taula reservada, (pot ser has de ser VIP per reservar), i responen que es pot reservar on line, i seguidament reserven una altre. Molt bona organització nois. Vam marxar a la guingueta del costat, el DUNA, on vam dinar de maravella.

Al DUNA tenen una carta amb diverses amanides, fritures, arrossos, carns, peixos, coques i hamburgueses. També tenen batuts i sucs per berenar.
Vam decidir-nos per una xatonada, amb el seu bacallà, anxoves i olivada que estava molt molt bona. Per acompanyar unes braves riquísimes, molt semblats a les famoses braves del Bar Tomás i que no tenien res que envejar-li, fins i tot puc dir que millors, ja que tenen més tomàquet, mmmmm, que ricas!!!! Tot això amb sangria, que, encara que és per guiris, a mi m'encanta i des d'aquí reinvindico el consum de sangria. Una sangria per tres és poquet, així que vam beure dues gerres.


Després vam menjar un arròs mar i montanya, encara que el cuiner anava una mica despistat i a taula va arribar un arròs de mar, es va oblidar d'afegir-hi la part montanya. De totes maneres l'arròs estava de mort, per llapar-se els dits. Molt recomanable. Per postres vam fer un geladet i cafés i van sortir a 20€ per persona, un preu correcte per estar a la platja, amb fàcil aparcament i molt a prop de la gran ciutat.









La guingueta ofereix una biblioteca pels nens, jocs i colors per dibuixar i pintar, a més a més hi ha una zona de jocs infantils al costat. A les nits ofereixen música en directe. Amb tot aixó, què fas a casa??? Ves a la platja a gaudir de l'estiu!!!!.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada